logo - Biofarma Sasovilustrační foto - Biofarma Sasov
E-shop biofarmy
 
 
e-shop.biofarma.czE-shop Biofarmy Sasov › Jehněčí klobása z Pálavy
Tento produkt můžeme zaslat poštou
více o dopravě..
Možnosti dodání: Jihlava, Praha, Brno, České Budějovice.
Nebo si přečtěte více o dopravě.
 
Nepřihlášen

košík

zatím prázdný

Možná by vás zajímalo...

Jehněčí klobása z Pálavy

dodání závozem
dodání
není
dostupnost
cena: 189,-/ks

* Mimořádná nabídka - pouze pro tyto závozy v roce 2016 na trasách:

16.12. České Budějovice a Plzeň,  21.12. Brno a Olomouc, 22.12. Praha, Liberec, 22. a 23.12. Jihlava, 23.12. Liberec --- Pro tyto závozy je třeba objednat do 8.12. do 12 hodin! (pokud nebude ještě vypsána Vaše trasa, vložte objednávku do adresáře "Jehněčí kolekce a klobásy" s poznámkou na jaký závoz patří). 

V této jehněčí klobáse od spřátelené Ovčí farmy Podyjí nenajdete žádnou chemii, pouze maso - jehněčí ořez, česnek, koření a mořskou sůl. Zatím necertifikované jako BIO.

Balení: cca od 0,5 do 0,6 kg (po 5 nožičkách). Cena za balení cca 189 Kč, konečná cena dle skutečné váhy, cena je 345,- Kč/kg.

Jedná se o tepelně opracovaný masný výrobek. Klobásu skladujte důsledně při teplotě 0 až 5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.  

Trvanlivost - 14 dní od výroby! tato vlna viz. výše se balí v úterý 13.12. - trvanlivost do úterý 27.12. !  Klobásy lze zamrazit přímo tak, jak jsou, ve vakuovém sáčku.

Celý chov na Ovčí farmě Podyjí funguje dle zásad ekologického zemědělství. Stáda romanovských ovcí můžete potkat při svých toulkách po Jižní Moravě třeba na Pálavě nebo v Národním parku Podyjí. Obhospodařují téměř 100 hektarů pastvin, především suchých stepí a vřesovišť. Můžete si tak být jisti, že jehňata vyrostla na opravdu zdravé pastvě a můžete vyzkoušet, jak se to projevilo na chuti jehněčího masa.

 


Trvanlivost: trvanlivost 14 dní od výroby (viz. výše) !!



 



Jehněčí maso a ovečky z Pálavy

Jehněčí maso - kotletka jehněčí maso - lýtko jehněčí maso - hřbet
zvětšit << předchozí další >>
Jehněčí maso - kotletka
Jehněčí maso - kotletka


Čtěte na webu:
Josef Sklenář na Rádiu 1 v pořadu Zátiší
Biojatka - Stavba Vysočiny 2009
Bloby na Sasově
 
© 2009; Biofarma Sasov - Josef Sklenář, Sasov 2, 58601, Jihlava, info@biofarma.cz
webdesign & publikační systém Toolkit - Econnect