logo - Biofarma Sasovilustrační foto - Biofarma Sasov
E-shop biofarmy
 
 
e-shop.biofarma.czRecepty › Myšáci s česnekem
Tento produkt můžeme zaslat poštou
více o dopravě..
Možnosti dodání: Jihlava, Praha, Brno, České Budějovice.
Nebo si přečtěte více o dopravě.
 

Myšáci s česnekem

zmrazené bio bramborové tolárky
olej (olivový nebo jiný oblíbený)
několik stroužků česneku
bylinky čerstvé nebo sušené podle chuti (nemusejí být)

Zmrzlé bramborové tolárky rovnoměrně rozložíme na mírně pomaštěný plech a pečeme v troubě při cca 180-200 °C dozlatova. Utřeme česnek se solí a promícháme s upečenými tolárky.
Podle chuti můžeme experimentovat s množstvím a druhem oleje, nebo podle chuti přidáme bylinky (výborně chutná rozmarýn, tymián a další).
Chutnají nejlépe s podmáslím či mlékem.

Od nás budete potřebovat:

 
 
© 2009; Biofarma Sasov - Josef Sklenář, Sasov 2, 58601, Jihlava, info@biofarma.cz
webdesign & publikační systém Toolkit - Econnect