e-shop.biofarma.cz › Recepty › Myšáci s česnekem
Tento produkt můžeme zaslat poštou
více o dopravě.. Možnosti dodání: Jihlava, Praha, Brno, České Budějovice.
Nebo si přečtěte více o dopravě. Myšáci s česnekemzmrazené bio bramborové tolárky Zmrzlé bramborové tolárky rovnoměrně rozložíme na mírně pomaštěný plech a pečeme v troubě při cca 180-200 °C dozlatova. Utřeme česnek se solí a promícháme s upečenými tolárky.
Podle chuti můžeme experimentovat s množstvím a druhem oleje, nebo podle chuti přidáme bylinky (výborně chutná rozmarýn, tymián a další). Chutnají nejlépe s podmáslím či mlékem. Od nás budete potřebovat: |
|||
© 2009; Biofarma Sasov - Josef Sklenář, Sasov 2, 58601, Jihlava, info@biofarma.cz
webdesign & publikační systém Toolkit - |