e-shop.biofarma.cz › Recepty › Vyškvařené sádlo - chléb se sádlem a cibulkou
Tento produkt můžeme zaslat poštou
více o dopravě.. Možnosti dodání: Jihlava, Praha, Brno, České Budějovice.
Nebo si přečtěte více o dopravě. Vyškvařené sádlo - chléb se sádlem a cibulkouvyškvařené sádlo, chléb, cibule, sůl Postup škvaření sádla: Syrové sádlo nakrájíme na kostky cca 2x2 cm a vložíme do velkého hrnce. Můžeme lehce podlít (pivem, mlékem, vodou) a pomalu zahříváme. Občas promícháme vařečkou, aby se vznikající škvarky nepřichytily ke dnu. Že je sádlo vyškvařené poznáme podle toho, že sádlo je čiré (ne zakalené), škvarky jsou zlaté barvy a po přimáčknutí vařečkou ke stěně hrnce syčí a"škvíří". Můžeme nechat chvíli "dojít" mimo vařič a poté přes sítko nalijeme do připravených čistých sklenic nebo kelímků (pozor na teplotu a použitý materiál). Sádlo necháme vychladnout, uzavřeme. Na chléb můžeme namazat tenkou vrstvu, přidat cibulku a sůl. Dobrou chuť! Od nás budete potřebovat: Bio Vepřová kolekce Bio Vepřové sádlo syrové s kůží Bio Vepřové sádlo syrové |
|||
© 2009; Biofarma Sasov - Josef Sklenář, Sasov 2, 58601, Jihlava, info@biofarma.cz
webdesign & publikační systém Toolkit - |