logo - Biofarma Sasovilustrační foto - Biofarma Sasov
E-shop biofarmy
 
 
e-shop.biofarma.czE-shop Biofarmy Sasov › Bio Sasovská klobása - zasušená
Tento produkt můžeme zaslat poštou
více o dopravě..
Možnosti dodání: Jihlava, Praha, Brno, České Budějovice.
Nebo si přečtěte více o dopravě.
 
Nepřihlášen

košík

zatím prázdný

Možná by vás zajímalo...

Bio Sasovská klobása - zasušená

dodání závozem
dodání
dostupnost
cena:
přidatubrat

Nová zkušební várka klasické sasovské BIO klobásy - tato je zasušená a opakovaně lehce přeuzená bukovými štepkami. Proto je vhodná i k použití zastudena.

 Nenajdete v ní žádnou chemii, pouze maso, koření a sůl. Klobásy jsou dle domácí receptury, v přírodním vepřovém střevě, uzené bukovým dřevem. Jsou přirozeně bezlepkové.

Použitím je klobása „univerzální“ - můžete použít zastudena nebo grilovat či opékat na ohni. Jako aromatičtější je vhodná i do krajových polévek (např. do kyselice).

Balení: cca od 0,26 do 0,8 kg (po 2, 4 a 6 nožičkách) do vakua, na vyžádání lze i větší balení.

Složení: Složení: bio vepřové maso 77%, bio hovězí maso 19%, bio koření cca 2%, mořská sůl do 2%. Zcela jsme vyloučili veškerá "éčka".

Jedná se o tepelně opracovaný masný výrobek. Vzhledem k absenci konzervantů klobásu skladujte důsledně při teplotě 0 až 5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.

Klobása je držitelem značky Vysočina - regionální produkt.


Vhodné pro: studenou kuchyni, grilování, opékání na ohni, na vaření


Trvanlivost: 10 dní od data balení


Ocenění, certifikáty:

Ocenění, certifikátyOcenění, certifikáty

Výrobce: Josef Sklenář, Biofarma Sasov, Sasov 32, 586 01 Jihlava



 



Přílohy
letacek klobasy a uzene [94.9 kB, pdf]

Čtěte na webu:
Jarní sasovské novinky!
První česká ekojatka pro porážku biovepřů
 
© 2009; Biofarma Sasov - Josef Sklenář, Sasov 2, 58601, Jihlava, info@biofarma.cz
webdesign & publikační systém Toolkit - Econnect