logo - Biofarma Sasovilustrační foto - Biofarma Sasov
E-shop biofarmy
 
 
e-shop.biofarma.czE-shop Biofarmy Sasov › Kančí biolovečák 2.jakost
Tento produkt můžeme zaslat poštou
více o dopravě..
Možnosti dodání: Jihlava, Praha, Brno, České Budějovice.
Nebo si přečtěte více o dopravě.
 
Nepřihlášen

košík

zatím prázdný

Možná by vás zajímalo...

Kančí biolovečák 2.jakost

dodání poštoudodání závozem
dodání
dostupnost
cena:
přidatubrat

Jedná se o vzhledový a tvarový nestandard kančího biolovečáku, případně i s horší konzistencí a pevností. Protože je však vyroben z prvotřídních a kvalitních surovin, určitě i tak potěší Vaše chuťové buňky. Nebude však vhodný třeba jako dárek. Zařazujeme ho tedy jako 2. jakost a slevňujeme o 20%.

Uvedená cena je přibližná, přesnou počítáme dle konkrétní hmotnosti: cena po slevě 20% je 495,- Kč/kg. Jedna štanglička vychází na cca 150,- Kč

Výjimečný výrobek, který splňuje více než požadované standardy pro biovýrobky. Trvanlivý fermentovaný salám bez dusitanů a další "chemie", bezlepkový. Na 100g výrobku se použije 125 g masa. Maso pro přípravu salámu je výhradně z našich zvířat, a to převážně z nekastrovaných přeštických černostrakatých kanečků sasovského chovu. Pozor, nezaměňovat za maso z divočáka - i samec prasete domácího, který není kastrován, se nazývá kanec a nikoli vepř, který již bohužel kastrován je.

Štanglička má hmotnost od cca 290 do 320g a trvanlivost je min. 2 měsíce od expedice. Nemusí se skladovat v chladnu, stačí při teplotě do 20 °C, ideálně ve visu. Jedná se o trvanlivý fermentovaný výrobek.

Doporučení pro ty, kdo mají radši pevnější a vysušenější lovečák - vybalte štangličku z vakuového balení a zavěste na temné, vzdušné a chladnější místo, např. v komoře a nechte dosychat podle vašeho gusta. Rovněž lze od konce postupně odkrajovat :-) Pod salám umístěte misku nebo noviny pro případný přirozený odkap tuku při dosoušení.

Chuťově a složením je totožný jako klasický kančí biolovečák :-) Složení: bio vepřové maso 58,8%, bio vepřové sádlo 23,5%, bio hovězí maso 11,7%, mořská sůl do 4%, bio koření (pepř, hřebíček), startovací kultury, bio třtinový cukr, bio glukóza, antioxidant kyselina askorbová.
Čistá svalová bílkovina min. 15%, tuk max. 50%. Bezlepkový.

Na lovečák používáme celulózová střeva. Střeva se nekonzumují, salám je třeba oloupat.

Certifikován v červnu 2010.

Kančí biolovečák získal titul Česká biopotravina roku 2010! a nově je i držitelem certifikátu CEFF - potraviny bez chemie.

Smluvním zpracovatelem od r. 2010 do ukončení biovýroby byly Kostelecké uzeniny. Od srpna 2012 do ledna 2017, kdy skončila v likvidaci, společnost Carnex. Po těchto neblahých zkušenostech jsme se rozhodli naučit se vyrábět lovečák ve vlastní faremní výrobně. V polovině července 2017 jsme dostali oficiální povolení k výrobě, takže můžete ochutnávat první štangličky kompletně vlastní výroby. Uvítáme zpětnou vazbu od Vás. Děkujeme.

 


Trvanlivost: 1 měsíc od dne expedice


Ocenění, certifikáty:

Ocenění, certifikátyOcenění, certifikátyOcenění, certifikáty

Výrobce: Josef Sklenář, Biofarma Sasov, Sasov 32, 586 01 Jihlava



 



Kančí biolovečák a vítězství v soutěži Biopotravina roku 2010

zvětšit << předchozí další >>

Přílohy
bio10_06 prodejna a lovecak [929.6 kB, pdf]
letacek kanci biolovecak [88 kB, pdf]

Čtěte na webu:
Jarní sasovské novinky!
Navštivte nás na farmářských trzích v Praze
Kančí biolovečák - biopotravina roku 2010?
Kančí biolovečák skutečně biopotravinou roku!
Poslední cesta biouheráku?
 
© 2009; Biofarma Sasov - Josef Sklenář, Sasov 2, 58601, Jihlava, info@biofarma.cz
webdesign & publikační systém Toolkit - Econnect