logo - Biofarma Sasovilustrační foto - Biofarma Sasov
E-shop biofarmy
 
 
e-shop.biofarma.czE-shop Biofarmy Sasov › Bio Vepřová půlka přeštík
Tento produkt můžeme zaslat poštou
více o dopravě..
Možnosti dodání: Jihlava, Praha, Brno, České Budějovice.
Nebo si přečtěte více o dopravě.
 
Nepřihlášen

košík

zatím prázdný

Možná by vás zajímalo...

Bio Sasovská tlačenka

225,-/kg
....

Bio Sasovská játrová paštika

105,-/ks
....

Bio Vepřová kýta

420,-/kg
....

Bio Vepřové maso na guláš

295,-/kg
....

Bio Vepřová půlka přeštík

dodání závozem
dodání
Máme skladem
dostupnost
cena: 6774,-/ks
přidatubrat
ks

Jedna půlka váží cca 50 - 70 kg u prasničky a 30 - 45 kg ve variantě mladý kaneček. Uvedená cena za půlku je průměrná orientační - konečná cena půlky je dle skutečné váhy. Prosím uveďte do poznámky, zda byste raději větší či menší - pokud to půjde, tak při výběru k tomu přihlédneme. 

Cena je 112,90 Kč za kg vč. DPH (98,18 Kč + DPH). Na vepřové půlky a hovězí čtvrtě nelze poskytovat žádné slevy.

Doprava: půlky je možné vyzvednout na farmě, na svozných místech přímo z našeho chladicího auta nebo si je nechat zavézt na adresu na našich závozových trasách. Nelze je objednávat na výdejní místa (Praha - Letňany, Brno - Orlí, Č. Budějovice - Slunečnice, Plzeň - Naděje, Liberec - Jo-bio)! Pro rozvoz Ostrava-Morava naším partnerem musí být vždy rozbouraná a vakuovaná.

Příplatky za speciální požadavky na 1 půlku (pište prosím do poznámky):

+ 450 Kč rozbourání - na cca 1-2 kg partie, dělení: plec, kýta na šály, krkovice a pečeně s kostí, bok a kolena s kostí, půlka hlavy, lalok, nožičky, ocásek, ořez, kosti a sádlo i s kůží (sádlo je ve velkých cca 5 kg baleních).

+ 450 Kč zavakuování a etiketování (maso se musí zavakuovat max. do 2-3 dnů od rozbourání, vyjde-li závoz nebo vyzvednutí u nás na pozdější termín, musíme maso vždy zavakuovat a tedy balení i účtovat)

+ 200 Kč lze přidat "kořínek" (játra, srdce, plíce, slezina, jazyk - vakuované). Kořínek a vnitřnosti jsou k dispozici pouze max. týden bezprostředně po porážce.


Vhodné pro: řeznictví, restaurace, domácí zabijačky, zásoby na zimu :-)


Ocenění, certifikáty:

Ocenění, certifikátyOcenění, certifikáty


 



Recepty:
Bio vepřové výpečky, knedlík, zelí
Vyškvařené sádlo - chléb se sádlem a cibulkou
Pečené vepřové koleno
Vepřová pečeně s kostí


Čtěte na webu:
První česká ekojatka pro porážku biovepřů
Navštivte nás na farmářských trzích v Praze
Otevření prvních vepřových faremních biojatek v ČR
 
© 2009; Biofarma Sasov - Josef Sklenář, Sasov 2, 58601, Jihlava, info@biofarma.cz, Tel: +420 567 312 281
webdesign & publikační systém Toolkit - Econnect