logo - Biofarma Sasovilustrační foto - Biofarma Sasov
E-shop biofarmy
 
 
e-shop.biofarma.czE-shop Biofarmy Sasov › Bio Sele přeštíka
Tento produkt můžeme zaslat poštou
více o dopravě..
Možnosti dodání: Jihlava, Praha, Brno, České Budějovice.
Nebo si přečtěte více o dopravě.
 
Nepřihlášen

košík

zatím prázdný

Možná by vás zajímalo...

Bio Vepřová kýta

650,-/kg
....

Bio Sele přeštíka

dodání závozem
dodání
není
dostupnost
cena: 5840,-/ks

Po velmi dobrém hodnocení z minulých let Vám můžeme selata nabídnout i nyní. Jedná se o specialitu - bioselečí maso z cca 90 denního selete, prasničky nebo nekastrovaného kanečka.

Prodáváme celé sele (i s hlavou a nožičkami). Hmotnost poraženého selete se pohybuje cca 16 kg až 30 kg. Orientační cena je kalkulována při 15kg. Přesná konečná cena bude dle skutečné váhy. Cena: 365,- Kč/kg.

Standardně je sele volně a vcelku a není vakuově balené. Na přání lze i rozpůlit příp. za úhradu viz. níže nabourat a vakuovat.

Jak většina z vás ví, aplikujeme možná jako jediní v evropě rodinný způsob chovu prasat. Znamená to mj. i to, že naše selata pijí mateřské mléko od prasnic trojnásobně delší dobu než je běžné - 90 dní. Kromě perfektního zdravotního stavu bez potřeby preventivní medikace je to znát na kvalitě masa. Protože máme momentálně prasat v chovu dostatek a daří se nám i odchovávat dostatečné množství selat, rozhodli jsme se obohatit Váš jídelníček i o tuto delikatesu.

Příplatky za speciální požadavky na úpravu selete (pište prosím do poznámky):

+ 450 Kč rozbourání - na partie a šály i s kůží: plec, kýta, krkovice a pečeně s kostí, bok a kolena s kostí, hlava, lalok, nožičky, ocásek, ořez, kosti a sádlo i s kůží

+ 450 Kč zavakuování a etiketování (maso se musí zavakuovat max. do 2-3 dnů od rozbourání, vyjde-li závoz nebo vyzvednutí u nás na pozdější termín, musíme maso vždy zavakuovat a tedy balení i účtovat)


Vhodné pro: grilování, pečení s kostí a kůží


Trvanlivost: U vakuového balení trvanlivost 14 dní od data balení (partie s kostí 10 dní)


Ocenění, certifikáty:

Ocenění, certifikátyOcenění, certifikáty

Výrobce: Josef Sklenář, Biofarma Sasov, Sasov 32, 586 01 Jihlava



 



Recepty:
Bio vepřové výpečky, knedlík, zelí
Vyškvařené sádlo - chléb se sádlem a cibulkou
Pečené vepřové koleno
Vepřová pečeně s kostí


Čtěte na webu:
První česká ekojatka pro porážku biovepřů
Otevření prvních vepřových faremních biojatek v ČR
 
© 2009; Biofarma Sasov - Josef Sklenář, Sasov 2, 58601, Jihlava, info@biofarma.cz
webdesign & publikační systém Toolkit - Econnect