e-shop.biofarma.cz › E-shop Biofarmy Sasov › Bio Slanina z přeštíka - ze suchého zrání
Tento produkt můžeme zaslat poštou
více o dopravě.. Možnosti dodání: Jihlava, Praha, Brno, České Budějovice.
Nebo si přečtěte více o dopravě. košíkzatím prázdný
Možná by vás zajímalo...Bio Slanina z přeštíka - ze suchého zránídodání
dostupnost
cena:
110,-/ks
Bio Slanina ze suchého zrání - lehce zauzená. Tento delikátní výrobek se nakládá několik týdnů nasucho, pouze v mořské soli a je přirozeně fermentovaný. Z vybraného boku sasovských přeštíků. Míváme k dispozici i ve variantě z mladých nekastrovaných kanečků. Oceněna jako "Nejlepší biopotravina roku 2023"! Čtěte v článku zde. Má příjemnou a výraznou chuť, je vhodná pod vajíčka na pravý "hemenex", na toasty a zeleninová jídla. Využijete také při pečení drůbeže a libových mas či na steaky. Balíčky cca 200g s nakrájenými tenkými plátky slaniny, vakuově balené. Po naložení lehce zauzeno bukovými štěpkami. Bez chemie vč. dusitanů (rychlosoli). Skladujte při teplotě do 4 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Jedlý živočišný tuk. Tepelně neopracovaný masný výrobek. Složení: bio vepřový bok, mořská sůl a bio třtinový cukr. Průměrný balíček vychází na cca 110,- Kč. Uvedená cena je přibližná, přesnou počítáme dle konkrétní hmotnosti: cena je 550,- Kč/kg. Vhodné pro: pravý "hemenex", toasty, zeleninová jídla ... Trvanlivost: 14 dní od data výroby Ocenění, certifikáty: Výrobce: Josef Sklenář, Biofarma Sasov, Sasov 32, 586 01 Jihlava
Přílohy Recept - slaninový džem z Gurmandie [308 kB, jpg] Čtěte na webu: Mýty o uzeninách Mýty o čerstvém mase - jak je to se zráním masa Podívejte se na krátký film: prasata pod stanem Biojatka - Stavba Vysočiny 2009 První česká ekojatka pro porážku biovepřů Chceme maso, ale málo |
|||
© 2009; Biofarma Sasov - Josef Sklenář, Sasov 2, 58601, Jihlava, info@biofarma.cz
webdesign & publikační systém Toolkit - |