logo - Biofarma Sasovilustrační foto - Biofarma Sasov
E-shop biofarmy
 
 
e-shop.biofarma.czE-shop Biofarmy Sasov › Bio Hovězí ossobuco
Tento produkt můžeme zaslat poštou
více o dopravě..
Možnosti dodání: Jihlava, Praha, Brno, České Budějovice.
Nebo si přečtěte více o dopravě.
 
Nepřihlášen

košík

zatím prázdný

Možná by vás zajímalo...

Bio Hovězí žebra na polévku

125,-/kg
....

Bio Hovězí přední – krk

260,-/kg
....

Bio víno – Cabernet Moravia Rosé

110,-/ks
....

Bio Hovězí ossobuco

dodání závozem
dodání
Máme skladem
dostupnost
cena: 365,-/kg
přidatubrat
kg
Ossobuco (osobuko) je speciální řez kližky i s morkovou kostí, který pochází z italského Milána. Osso buco je italsky "kost s dírou".

Baleno do vakua po 1 kusu, cca 350g. Váha je variablilní dle velikosti jatečního kusu a zde se jedná o jalovičku nebo býčka, pohybuje se průměrně cca od 300 do 600g.

Dle tradice se ossobuco dusí se zeleninou, bílým vínem a vývarem; často bývá doplněno omáčkou "gremolata" a podává se s rizotem po milánsku.

Existují dva typy ossobuca: moderní verze, v níž jsou rajčata, a původní verze, která je neobsahuje. Starší verze, tzv. ossobuco in bianco, je ochuceno skořicí, bobkovým listem a omáčkou gremolata. Moderní a mnohem populárnější kuchařský recept zahrnuje rajčata, mrkev, celer a cibuli. Gremolata je volitelným doplňkem. (zdroj Wikipedie)


Vhodné pro: dušení i s morkovou kostí


Trvanlivost: 14 dní


Ocenění, certifikáty:

Ocenění, certifikáty


 




Čtěte na webu:
Mýty o čerstvém mase - jak je to se zráním masa
 
© 2009; Biofarma Sasov - Josef Sklenář, Sasov 2, 58601, Jihlava, info@biofarma.cz, Tel: +420 567 312 281
webdesign & publikační systém Toolkit - Econnect