logo - Biofarma Sasovilustrační foto - Biofarma Sasov
E-shop biofarmy
 
 
e-shop.biofarma.czE-shop Biofarmy Sasov › Bio Sasovský uzený vepřový jazyk
Tento produkt můžeme zaslat poštou
více o dopravě..
Možnosti dodání: Jihlava, Praha, Brno, České Budějovice.
Nebo si přečtěte více o dopravě.
 
Nepřihlášen

košík

zatím prázdný

Možná by vás zajímalo...

Kančí biolovečák

238,-/ks
....

Bio Vepřová kýta

650,-/kg
....

Bio Sasovský uzený vepřový jazyk

dodání závozem
dodání
není
dostupnost
cena: 250,-/kg

Uzený vepřový jazyk, bez dusitanů. Určeno k tepelné úpravě - před konzumací je třeba kvůli dostatečné měkkosti řádně povařit.

Balíčky 0,5-1 kg vakuově balené (cca po 2 kusech). Složení: bio vepřový jazyk 97,5%, mořská sůl max. 2,5%.

Tepelně opracovaný masný výrobek. Skladujte při teplotě do 5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.

Nejvhodnější úprava je vařením (velmi snadno to jde v tlakovém hrnci), po vyjmutí přelít studenou vodou a oloupat od špičky (pokud je kůže zejména na špičce velmi jemná, někdo loupání v této části vynechává). Před podáváním nakrájet na plátky. U špičky je maso jemnější a měkčí, směrem ke kořeni zase prorostlejší. Vývar využijete na polévku.


Vhodné pro: teplou kuchyni - s křenem, či s omáčkami (např. s křenovou, koprovou, hořčičnou nebo na smetaně)


Trvanlivost: 14 dní od data výroby


Ocenění, certifikáty:

Ocenění, certifikáty

Výrobce: Josef Sklenář, Biofarma Sasov, Sasov 32, 586 01 Jihlava



 



Přílohy
letacek klobasy a uzene [94.9 kB, pdf]

Čtěte na webu:
Mýty o uzeninách
Mýty o čerstvém mase - jak je to se zráním masa
Podívejte se na krátký film: prasata pod stanem
Biojatka - Stavba Vysočiny 2009
První česká ekojatka pro porážku biovepřů
Chceme maso, ale málo
 
© 2009; Biofarma Sasov - Josef Sklenář, Sasov 2, 58601, Jihlava, info@biofarma.cz
webdesign & publikační systém Toolkit - Econnect