logo - Biofarma Sasovilustrační foto - Biofarma Sasov
E-shop biofarmy
 
 
e-shop.biofarma.czE-shop Biofarmy Sasov › Bio Selečí kolekce z přeštíka
Tento produkt můžeme zaslat poštou
více o dopravě..
Možnosti dodání: Jihlava, Praha, Brno, České Budějovice.
Nebo si přečtěte více o dopravě.
 
Nepřihlášen

košík

zatím prázdný

Možná by vás zajímalo...

Bio Sasovská tlačenka

225,-/kg
....

Bio Sasovská játrová paštika

105,-/ks
....

Bio Vepřová kýta

399,-/kg
....

Bio Vepřové maso na guláš

295,-/kg
....

Bio Selečí kolekce z přeštíka

dodání závozem
dodání
není
dostupnost
cena: 3900,-/ks

Nabídka platí pro závozy od 20. do 22.12.2017. Je třeba objednat do 12.12. do 9:00 hod.

Po velmi dobrém hodnocení říjnové zkušební várky jsme pro Vás připravili i dvě prosincové nabídky našeho nového produktu - speciality bioselečí maso. Směsný balíček vepřového masa s kostí z cca 90 denního selete, prasničky nebo nekastrovaného kanečka. Prodáváme jen celou kolekci - z celého selete, pokud je menší anebo z poloviny selete, pokud je větší.

Hmotnost kolekce je cca 10 - 14 kg. Přesná cena kolekce se počítá dle skutečné váhy. Zaváděcí cena: 390,- Kč/kg.

Kolekce obsahuje tyto partie:

*menší sele - 2x kýta s kolínkem, 2x plec s kolínkem, krkovička s kostí a kůží nepůlená, pečeně s kostí a kůží nepůlená (hřbety), bok s kostí a kůží, ovárek, křížová kost (1x s ocáskem), nožičky a hlava na vyžádání
*větší sele - 1x kýta s kolínkem, 1x plec s kolínkem, krkovička s kostí a kůží půlená, pečeně s kostí a kůží půlená, bok s kostí a kůží, ovárek, křížová kost (příp. i s ocáskem), nožičky a hlava na vyžádání

Krájení na plátky: část pečeně a krkovice je nakrájená na plátky s kostí - viz. foto. Na požádání můžeme naplátkovat také kýtu za poplatek 50,- Kč. Plátkováním kýty vzniknou velice zajímavé porce masa s morkovou kostí uvnitř, podobně jako u hovězího osobucca. Baleno po cca 3 plátcích, takže si můžete část odložit do mrazáku na pozdější použití.

Maso je vakuově balené a etiketované. Pokud víte, že partie s kostí nespotřebujete do data trvanlivosti chlazené, tak je zamražte co nejdříve, ne na konci trvanlivosti.

Sele můžete mít i celé, neporcované, např. na grilování, pokud objednáte Bio Sele přeštíka zde: https://e-shop.biofarma.cz/czO/produkty/sele-prestika

Jak většina z vás ví, aplikujeme možná jako jediní v evropě rodinný způsob chovu prasat. Znamená to mj. i to, že naše selata pijí mateřské mléko od prasnic trojnásobně delší dobu než je běžné - 90 dní. Kromě perfektního zdravotního stavu bez potřeby preventivní medikace je to znát na kvalitě masa. Protože máme momentálně prasat v chovu dostatek a daří se nám i odchovávat dostatečné množství selat, rozhodli jsme se obohatit Váš jídelníček i o tuto delikatesu. Zavedli jsme i zajímavé bourání, kdy pečeně a krkovička u menších selat bude nepůlená - podobně jako u jehněčího hřbítku. Velice zajímavé jsou také řezy kýty kdy celou kýtu vč. kostí naplátkujeme na cca 2,5 cm plátky (viz foto). Vzniká tak velice zajímavá porce masa, kde je i morková kost podobně jako u hovězího osobucca.


Vhodné pro: pečení vcelku s kostí a kůží, grilování, steaky


Trvanlivost: max. 10 dní od balení (balíme zpravidla v pondělí před závozy)


Ocenění, certifikáty:

Ocenění, certifikátyOcenění, certifikáty


 



Recepty:
Bio vepřové výpečky, knedlík, zelí
Vyškvařené sádlo - chléb se sádlem a cibulkou
Pečené vepřové koleno
Vepřová pečeně s kostí


Čtěte na webu:
První česká ekojatka pro porážku biovepřů
Otevření prvních vepřových faremních biojatek v ČR
 
© 2009; Biofarma Sasov - Josef Sklenář, Sasov 2, 58601, Jihlava, info@biofarma.cz, Tel: +420 567 312 281
webdesign & publikační systém Toolkit - Econnect