e-shop.biofarma.cz › E-shop Biofarmy Sasov › Bio uzené vepřové hřbetní kosti
Tento produkt můžeme zaslat poštou
více o dopravě.. Možnosti dodání: Jihlava, Praha, Brno, České Budějovice.
Nebo si přečtěte více o dopravě. košíkzatím prázdný
Možná by vás zajímalo...Bio uzené vepřové hřbetní kostidodání
není
dostupnost
cena:
75,-/kg
Uzené vepřové hřbetní kosti (páteře). Bez dusitanů ! Vhodné na polévku. Balíčky průměrně cca po 0,75 kg (u tohoto výrobku je větší váhový rozptyl - cca od 0,6 do 1,2 kg). Částečně tepelně opracovaný masný výrobek. Určeno k tepelné úpravě. Složení: bio vepřové hřbetní kosti s minimem masa 97,5%, bio kořenící směs, mořská sůl max. 2,5%. Před expedicí balíme do vakua - vzhledem k ostrým hranám kostí je však vysoká pravděpodobnost, že se vakuum při přepravě poruší! Proto porušené vakuum není u tohoto výrobku na závadu - při dodržení předepsané teploty skladování a data spotřeby - zde je zkrácené na 6 dní od data balení. Uzené vepřové hřbetní kosti jsou výborné na polévku, po uvaření vývaru (vařit dostatečnou dobu) z nich oberte maso do polévky. Příp. obrané maso můžete použít na rizoto, šunknfleky apod. Kosti vařte ve vodě bez soli! Jsou již slanější, protože je před uzením nakládáme do slaného láku, kuchyňská sůl tak slouží i jako jediný konzervant. Skladujte při teplotě do 5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Příležitostně máme i uzené maso z mladých nekastrovaných kanečků. Vhodné pro: na polévku Trvanlivost: 6 dní od data balení Ocenění, certifikáty: Výrobce: Josef Sklenář, Biofarma Sasov, Sasov 32, 586 01 Jihlava
Přílohy letacek klobasy a uzene [94.9 kB, pdf] Čtěte na webu: Mýty o uzeninách Výkrm kanečků 2 Otevření prvních vepřových faremních biojatek v ČR Biojatka - Stavba Vysočiny 2009 |
|||
© 2009; Biofarma Sasov - Josef Sklenář, Sasov 2, 58601, Jihlava, info@biofarma.cz
webdesign & publikační systém Toolkit - |