logo - Biofarma Sasovilustrační foto - Biofarma Sasov
E-shop biofarmy
 
 
e-shop.biofarma.czE-shop Biofarmy Sasov › Bio Špek ze suchého zrání
Tento produkt můžeme zaslat poštou
více o dopravě..
Možnosti dodání: Jihlava, Praha, Brno, České Budějovice.
Nebo si přečtěte více o dopravě.
 
Nepřihlášen

košík

zatím prázdný

Bio Špek ze suchého zrání

dodání závozem
dodání
Máme skladem
dostupnost
cena: 198,-/ks
přidatubrat
ks

Bio Špek ze suchého zrání - delikátní výrobek, který se nakládá několik týdnů nasucho pouze do mořské soli, je přirozeně fermentovaný. Z vybraného hřbetního špeku sasovských přeštíků. Také známý pod názvem "lardo".

Je velmi jemný a má příjemnou chuť. Krájejte na co nejtenčí plátky pro přímou konzumaci, vhodný na toasty, zapékaná pačiva a zeleninová jídla. Využijete i při vaření, např. na špikování či na povrch při pečení drůbeže, libových mas či na steaky.

Balíčky cca 400g (od 300 do 600 g), vakuově balené. Bez chemie vč. dusitanů (rychlosoli) a nezauzený.

Skladujte při teplotě do 4 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Jedlý živočišný tuk. Tepelně neopracovaný masný výrobek. Složení: bio vepřový špek a mořská sůl.

Průměrný balíček vychází na cca 198,- Kč. Uvedená cena je přibližná, přesnou počítáme dle konkrétní hmotnosti: cena je 495,- Kč/kg.


Vhodné pro: toasty, zapékání, zeleninová jídla, pečení ...


Trvanlivost: 14 dní od data výroby


Ocenění, certifikáty:

Ocenění, certifikátyOcenění, certifikáty

Výrobce: Josef Sklenář, Biofarma Sasov, Sasov 32, 586 01 Jihlava



 




Čtěte na webu:
Mýty o uzeninách
Mýty o čerstvém mase - jak je to se zráním masa
Podívejte se na krátký film: prasata pod stanem
Biojatka - Stavba Vysočiny 2009
První česká ekojatka pro porážku biovepřů
Chceme maso, ale málo
 
© 2009; Biofarma Sasov - Josef Sklenář, Sasov 2, 58601, Jihlava, info@biofarma.cz
webdesign & publikační systém Toolkit - Econnect