e-shop.biofarma.cz › E-shop Biofarmy Sasov › Bio Špek ze suchého zrání
Tento produkt můžeme zaslat poštou
více o dopravě.. Možnosti dodání: Jihlava, Praha, Brno, České Budějovice.
Nebo si přečtěte více o dopravě. košíkzatím prázdný
Možná by vás zajímalo...Bio Špek ze suchého zránídodání
dostupnost
cena:
198,-/ks
Bio Špek ze suchého zrání - delikátní výrobek, který se nakládá několik týdnů nasucho pouze do mořské soli, je přirozeně fermentovaný. Z vybraného hřbetního špeku sasovských přeštíků. Také známý pod názvem "lardo". Je velmi jemný a má příjemnou chuť. Krájejte na co nejtenčí plátky pro přímou konzumaci, vhodný na toasty, zapékaná pačiva a zeleninová jídla. Využijete i při vaření, např. na špikování či na povrch při pečení drůbeže, libových mas či na steaky. Balíčky cca 400g (od 300 do 600 g), vakuově balené. Bez chemie vč. dusitanů (rychlosoli) a nezauzený. Skladujte při teplotě do 4 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Jedlý živočišný tuk. Tepelně neopracovaný masný výrobek. Složení: bio vepřový špek a mořská sůl. Průměrný balíček vychází na cca 198,- Kč. Uvedená cena je přibližná, přesnou počítáme dle konkrétní hmotnosti: cena je 495,- Kč/kg. Vhodné pro: toasty, zapékání, zeleninová jídla, pečení ... Trvanlivost: 14 dní od data výroby Ocenění, certifikáty: Výrobce: Josef Sklenář, Biofarma Sasov, Sasov 32, 586 01 Jihlava
Čtěte na webu: Mýty o uzeninách Mýty o čerstvém mase - jak je to se zráním masa Podívejte se na krátký film: prasata pod stanem Biojatka - Stavba Vysočiny 2009 První česká ekojatka pro porážku biovepřů Chceme maso, ale málo |
|||
© 2009; Biofarma Sasov - Josef Sklenář, Sasov 2, 58601, Jihlava, info@biofarma.cz
webdesign & publikační systém Toolkit - |