logo - Biofarma Sasovilustrační foto - Biofarma Sasov
E-shop biofarmy
 
 
e-shop.biofarma.czE-shop Biofarmy Sasov › Peprný kančí biolovečák
Tento produkt můžeme zaslat poštou
více o dopravě..
Možnosti dodání: Jihlava, Praha, Brno, České Budějovice.
Nebo si přečtěte více o dopravě.
 
Nepřihlášen

košík

zatím prázdný

Možná by vás zajímalo...

Kančí biolovečák

238,-/ks
....

Bio Telecí kolekce

3022,-/ks
....

Bio Sasovská klobása

385,-/kg
....

Bio Vepřový ořech

750,-/kg
....

Bio Hovězí svíčková

1150,-/kg
....

Peprný kančí biolovečák

dodání poštoudodání závozem
dodání
Máme skladem
dostupnost
cena: 238,-/ks
přidatubrat
ks

Peprný kančí biolovečák - ostřejší varianta našeho kančího biolovečáku - pouze z masa, mořské soli a černého pepře, který vyrábíme ručně v naší faremní výrobně.

Jedna průměrná štanglička vychází na cca 238,- Kč. Uvedená cena je přibližná, přesnou počítáme dle konkrétní hmotnosti: cena je 680,- Kč/kg.

Výjimečný výrobek, který splňuje více než požadované standardy pro biovýrobky. Trvanlivý fermentovaný salám bez dusitanů a další "chemie", bezlepkový. Na 100g výrobku se použije 125 g masa. Maso pro přípravu salámu je výhradně z našich zvířat, a to převážně z nekastrovaných přeštických černostrakatých kanečků sasovského chovu. Pozor, nezaměňovat za maso z divočáka - i samec prasete domácího, který není kastrován, se nazývá kanec a nikoli vepř, který již bohužel kastrován je.

Štanglička má hmotnost od cca 310 do 390g a trvanlivost je min. 21 dní od expedice. Nemusí se skladovat v chladnu, stačí při teplotě do 20 °C, ideálně ve visu. Jedná se o trvanlivý fermentovaný výrobek.

Doporučení pro ty, kdo mají radši pevnější a vysušenější lovečák - vybalte štangličku z vakuového balení a zavěste na temné, vzdušné a chladnější místo, např. v komoře a nechte dosychat podle vašeho gusta. Rovněž lze od konce postupně odkrajovat :-) Pod salám umístěte misku nebo noviny pro případný přirozený odkap tuku při dosoušení.

Složení: bio vepřové maso 58,8%, bio vepřové sádlo 23,5%, bio hovězí maso 11,7%, mořská sůl do 4%, bio černý pepř, startovací kultury, bio glukóza.
Čistá svalová bílkovina min. 15%, tuk max. 50%. Bezlepkový.

Na lovečák používáme celulózová střeva. Střeva se nekonzumují, salám je třeba oloupat.


Trvanlivost: 2 měsíce od expedice


Ocenění, certifikáty:

Ocenění, certifikátyOcenění, certifikáty

Výrobce: Josef Sklenář, Biofarma Sasov, Sasov 32, 586 01 Jihlava



 



Kančí biolovečák a vítězství v soutěži Biopotravina roku 2010

zvětšit << předchozí další >>

Přílohy
bio10_06 prodejna a lovecak [929.6 kB, pdf]
letacek kanci biolovecak [88 kB, pdf]

Čtěte na webu:
Jarní sasovské novinky!
Navštivte nás na farmářských trzích v Praze
Kančí biolovečák - biopotravina roku 2010?
Kančí biolovečák skutečně biopotravinou roku!
Poslední cesta biouheráku?
 
© 2009; Biofarma Sasov - Josef Sklenář, Sasov 2, 58601, Jihlava, info@biofarma.cz
webdesign & publikační systém Toolkit - Econnect