![]() ![]() ![]() |
|||
e-shop.biofarma.cz › E-shop Biofarmy Sasov › Bio Vepřová kýta
Tento produkt můžeme zaslat poštou
více o dopravě.. Možnosti dodání: Jihlava, Praha, Brno, České Budějovice.
Nebo si přečtěte více o dopravě. košíkzatím prázdnýMožná by vás zajímalo...![]() Bio Telecí kolekce3210,-/ks
....
![]() Bio Vepřová panenka (svíčková)445,-/ks
....
![]() Bio Sasovská klobása385,-/kg
....
![]() Bio Sasovská uzená vepřová kýta565,-/kg
....
![]() Bio Sasovská uzená vepřová plec520,-/kg
....
![]() Bio Telecí květová špička700,-/kg
....
![]() Bio Telecí ořech - rumpsteak720,-/kg
....
![]() Bio Vepřový ořech750,-/kg
....
![]() Bio Vepřové maso ve vlastní šťávě155,-/ks
....
Bio Vepřová kýta![]() ![]() dodání
![]() dostupnost
cena:
650,-/kg
Balíčky bez kosti, 0,5-1 kg vakuově balené. Libové vepřové maso nejvyšší kvality a velmi pestrého užití. Z kýty připravíte výborný oběd i slavnostní večeři, řízky přírodní i "klasiku" v trojobalu, soté, ragú, roládu, pečeni, guláš, perkelt či fondue. Kýta je rovněž surovinou pro výrobu šunky - vařené, dušené i rolované. Také domácí výroba šunky se dnes opět stává hitem :-) U prasnice přizůsobte adekvátně délku kuchyňské úpravy. Maso z prasnic, které delší dobu odvěšujeme při 1°C, je plné chuti, vyžaduje však přiměřeně delší tepelnou úpravu, neboť má silnější svalová vlákna. Konzumujte pokud možno co nejdříve teplé. Trvanlivost: 14 dní Ocenění, certifikáty: ![]() Výrobce: Josef Sklenář, Biofarma Sasov, Sasov 32, 586 01 Jihlava
Recepty: Bio vepřové výpečky, knedlík, zelí Čtěte na webu: Mýty o čerstvém mase - jak je to se zráním masa Výkrm kanečků 2 |
|||
© 2009; Biofarma Sasov - Josef Sklenář, Sasov 2, 58601, Jihlava, info@biofarma.cz
webdesign & publikační systém Toolkit - ![]() |