logo - Biofarma Sasovilustrační foto - Biofarma Sasov
E-shop biofarmy
 
 
e-shop.biofarma.czE-shop Biofarmy Sasov › Bio Vepřová panenka (svíčková)
Tento produkt můžeme zaslat poštou
více o dopravě..
Možnosti dodání: Jihlava, Praha, Brno, České Budějovice.
Nebo si přečtěte více o dopravě.
 
Nepřihlášen

košík

zatím prázdný

Možná by vás zajímalo...

Bio Sasovská klobása

350,-/kg
....

Bio Vepřová kýta

420,-/kg
....

Bio Sasovská uzená vepřová plec

520,-/kg
....

Bio Vepřový ořech

475,-/kg
....

Bio Hovězí vysoký roštěnec

575,-/kg
....

Bio Vepřová panenka (svíčková)

dodání závozem
dodání
Máme skladem
dostupnost
cena: 285,-/ks
přidatubrat
ks

Velmi libové, kvalitní, křehké maso. Panenku nedělíme, je vakuově balená pouze vcelku po 1 ks.

Váha je velmi variabilní dle kategorie a velikosti jatečního kusu, pohybuje se cca od 0,25 do 1,4 kg u největších prasat. U prasniček jsou zpravidla trochu větší než u mladých kanečků; panenky z prasnice či plemenného kance jsou mnohem větší - cca 1 až 1,4 kg.

V levnější variantě "nestandard" se jedná o velmi malé (někdy i jen 100 g) či nestandardní kusy, které mohou být zabalené i po více kusech dohromady. Ve variantě "velké panenky" z velkých mladých prasat naopak váží cca 1,1 - 1,4 kg.

Uvedená cena balíčku je přibližná, přesnou počítáme dle konkrétní hmotnosti. Cena na 1 kg je 565 Kč u prasniček a mladých kanečků, 499 Kč ve variantě nestandard, 495 Kč z prasnice a 469 Kč z plemenného kance.

U prasnice a kance přizpůsobte délku kuchyňské úpravy. Toto maso, které delší dobu odvěšujeme při 1°C, je plné chuti, vyžaduje však přiměřeně delší tepelnou úpravu, neboť má silnější svalová vlákna. V případě steakování doporučujeme vyšší teplotu a přiměřenou dobu, aby nedošlo k vysušení a nevytekla šťáva. Konzumujte pokud možno co nejdříve a teplé.


Trvanlivost: 14 dní


Ocenění, certifikáty:

Ocenění, certifikátyOcenění, certifikáty

Výrobce: Josef Sklenář, Biofarma Sasov, Sasov 32, 586 01 Jihlava



 



Recepty:
Letní medailonky z panenky
Panenka lehce pikantní


Čtěte na webu:
Mýty o čerstvém mase - jak je to se zráním masa
Novinka - Bio uzené vepřové ze Sasova
 
© 2009; Biofarma Sasov - Josef Sklenář, Sasov 2, 58601, Jihlava, info@biofarma.cz
webdesign & publikační systém Toolkit - Econnect