e-shop.biofarma.cz › E-shop Biofarmy Sasov › Bio Přeštík v plechu
Tento produkt můžeme zaslat poštou
více o dopravě.. Možnosti dodání: Jihlava, Praha, Brno, České Budějovice.
Nebo si přečtěte více o dopravě. košíkzatím prázdný
Možná by vás zajímalo...Bio Přeštík v plechudodání
dostupnost
cena:
250,-/ks
5.9.2024 se tento náš nejnovější výrobek BIO PŘEŠTÍK V PLECHU stal absolutním vítězem soutěže Nejlepší biopotravina roku 2024 - čtěte v článku ZDE! "Objednejte si a vychutnejte výběrové vepřové maso ze sasovských přeštíků, připravené dle tradičních receptur. Plechová konzerva s netradičním "přeštickým strakatým designem" zajišťuje i v běžných teplotách dlouhou údržnost a pro svoji nerozbitnost je ideální také na cesty. Maso i se šťávou můžete rychle ohřát nebo použít jako základ pro vaši domácí kulinářskou tvorbu - např. do směsí na špagety, těstoviny a brambory, pro přípravu gulášů, perkeltů a zeleninových jídel; ale i za studena, do sendvičů, baget apod." Vybrané maso prasat původního starého českého plemene přeštické černostrakaté je tepelně opracované v autoklávu a plněno do tradičního obalu - plechové konzervy. Návrat k tradicím jak v obsahu tak obalu. Vynikající chuť masa je citlivě zvýrazněná biokořením. Speciálně vybraná a připravená vepřová kůže slouží jako osvědčené přírodní stužidlo a vytváří okolo masa delikátní "sosík". Zpracování v autoklávu umožňuje skladování konzervy v pokojové teplotě do 25 st.C. Plechový obal zajišťuje nerozbitnost a výrobek se tak hodí i na cesty. Složení: bio vepřové maso min. 90%, vepř. kůže 7,5%, mořská sůl 1,5%, bio česnek, bio koření. Balení: cca 380 g masa v plechové konzervě, celková váha 400 g. Masný výrobek - konzerva. Skladujte při teplotě 1 až 25 °C. Po otevření spotřebujte ihned. Vhodné pro: guláše, perkelty, zeleninová jídla; směsi na špagety, těstoviny a brambory nebo za studena, do sendvičů, baget apod. Ideální také na cesty. Trvanlivost: 6 měsíců od data expedice Ocenění, certifikáty: Výrobce: Josef Sklenář, Biofarma Sasov, Sasov 32, 586 01 Jihlava
Přílohy Ocenění BPR24 pro prestika v plechu [584.4 kB, jpg] Čtěte na webu: Jarní sasovské novinky! První česká ekojatka pro porážku biovepřů |
|||
© 2009; Biofarma Sasov - Josef Sklenář, Sasov 2, 58601, Jihlava, info@biofarma.cz
webdesign & publikační systém Toolkit - |