e-shop.biofarma.cz › E-shop Biofarmy Sasov › Bio Trhaná paštika z přeštíka
Tento produkt můžeme zaslat poštou
více o dopravě.. Možnosti dodání: Jihlava, Praha, Brno, České Budějovice.
Nebo si přečtěte více o dopravě. košíkzatím prázdný
Možná by vás zajímalo...Bio Trhaná paštika z přeštíkadodání
dostupnost
cena:
185,-/ks
Bio Trhaná paštika z přeštíka je další nový výrobek speciálně z masa sasovských černostrakatých přeštických prasat. Je variací v zahraničí známých rilletů a zároveň zavařovaného domácího pečeného vepřového masa. Cibuli a česnek pěstujeme ve vlastní zelinářské zahradě. Jedná se o tepelně opracovaný masný výrobek, který vzniká velmi dlouhým pečením, ochucený bio kořením a mořskou solí. Samozřejmě v něm nenajdete žádná aditiva ani konzervanty. V pravém slova smyslu se nejedná o klasickou paštiku, neboť maso není mleté. Paštika vzniká jako výsledek spolupráce mezi zemědělcem Josefem Sklenářem z Biofarmy Sasov a známým kuchařem Paulem Dayem z The Real Meat Society a je součástí speciální řady výrobků pod společnou značkou "Chef and Farmer". Bio Trhaná paštika z přeštíka získala titul Česká biopotravina roku 2016! Balení: 250 g ve sklenici. Jedná se o tepelně opracovaný masný výrobek. Složení: bio vepřové maso z přeštických prasat 96%, bio cibule, bio česnek, mořská sůl, bio směs koření. Skladujte při teplotě od 0 do 5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Vhodné pro: studenou kuchyni, např. jako šťavnatý a chutný základ na chlebíček Trvanlivost: 2 měsíce od data expedice Ocenění, certifikáty: Výrobce: Josef Sklenář, Biofarma Sasov, Sasov 32, 586 01 Jihlava
Čtěte na webu: První česká ekojatka pro porážku biovepřů |
|||
© 2009; Biofarma Sasov - Josef Sklenář, Sasov 2, 58601, Jihlava, info@biofarma.cz
webdesign & publikační systém Toolkit - |