logo - Biofarma Sasovilustrační foto - Biofarma Sasov
E-shop biofarmy
 
 
e-shop.biofarma.czE-shop Biofarmy Sasov › Bio Sasovský hovězí salám
Tento produkt můžeme zaslat poštou
více o dopravě..
Možnosti dodání: Jihlava, Praha, Brno, České Budějovice.
Nebo si přečtěte více o dopravě.
 
Nepřihlášen

košík

zatím prázdný

Možná by vás zajímalo...

Kančí biolovečák

238,-/ks
....

Bio Hovězí kližka

359,-/kg
....

Bio víno – André

250,-/ks
....

Bio Sasovský hovězí salám

dodání závozem
dodání
není
dostupnost
cena: 165,-/ks

Novinka od prosince 2021! Vyrobili jsme první, čistě hovězí salám, kde není ani vepřové maso ani sádlo. Vyzkoušejte a napište jak Vám chutná. Děkujeme :-)

Uvedená cena je přibližná, počítáme ji podle konkrétní hmotnosti: zaváděcí cena je 550,- Kč/kg. Jedna porce vychází na cca 165,- Kč. Požadujete-li celou štangličku (cca 1 kg), pište prosím do poznámky při objednání.

Sasovský hovězí salám je jemný, tepelně opracovaný, zauzený salám pouze z masa a bio koření a je lehce zauzený. Je také bezlepkový a vhodný pro děti. Je také bez dusitanů a dalších "éček", proto není v nákroji do červena, ale má přirozenou šedohnědou barvu vařeného masa. Maso pro přípravu salámu je výhradně ze zvířat sasovského chovu. Na 100g výrobku se použije 116 g masa.

Balíme po třetině štangličky do vakua, hmotnost cca 300g a trvanlivost je 10 dní od data expedice. Jedná se o tepelně opracovaný masný výrobek. Skladujte při teplotě od 0 do 5 °C.

Složení: bio hovězí maso, mořská sůl a bio koření. Obsah soli max. 4 %. Obsah tuku max. 20%. Přirozeně bezlepkový.

Na salám používáme celulózová střeva. Střeva se nekonzumují, salám je třeba oloupat.


Vhodné pro: jemný, svačinkový salám, vhodný i pro děti


Trvanlivost: 10 dní od data expedice


Ocenění, certifikáty:

Ocenění, certifikátyOcenění, certifikáty

Výrobce: Josef Sklenář, Biofarma Sasov, Sasov 32, 586 01 Jihlava



 




Čtěte na webu:
Mýty o uzeninách
Poslední cesta biouheráku?
 
© 2009; Biofarma Sasov - Josef Sklenář, Sasov 2, 58601, Jihlava, info@biofarma.cz
webdesign & publikační systém Toolkit - Econnect