logo - Biofarma Sasovilustrační foto - Biofarma Sasov
E-shop biofarmy
 
 
e-shop.biofarma.czE-shop Biofarmy Sasov › Bio Trhaná paštika z přeštíka
Tento produkt můžeme zaslat poštou
více o dopravě..
Možnosti dodání: Jihlava, Praha, Brno, České Budějovice.
Nebo si přečtěte více o dopravě.
 
Nepřihlášen

košík

zatím prázdný

Možná by vás zajímalo...

Bio Sasovská klobása

385,-/kg
....

Bio Trhaná paštika z přeštíka

dodání závozem
dodání
Máme skladem
dostupnost
cena: 185,-/ks
přidatubrat
ks

Bio Trhaná paštika z přeštíka je další nový výrobek speciálně z masa sasovských černostrakatých přeštických prasat. Je variací v zahraničí známých rilletů a zároveň zavařovaného domácího pečeného vepřového masa. Cibuli a česnek pěstujeme ve vlastní zelinářské zahradě. Jedná se o tepelně opracovaný masný výrobek, který vzniká velmi dlouhým pečením, ochucený bio kořením a mořskou solí. Samozřejmě v něm nenajdete žádná aditiva ani konzervanty. V pravém slova smyslu se nejedná o klasickou paštiku, neboť maso není mleté.

Paštika vzniká jako výsledek spolupráce mezi zemědělcem Josefem Sklenářem z Biofarmy Sasov a známým kuchařem Paulem Dayem z The Real Meat Society a je součástí speciální řady výrobků pod společnou značkou "Chef and Farmer".

Bio Trhaná paštika z přeštíka získala titul Česká biopotravina roku 2016!

Balení: 250 g ve sklenici.

Jedná se o tepelně opracovaný masný výrobek. Složení: bio vepřové maso z přeštických prasat 96%, bio cibule, bio česnek, mořská sůl, bio směs koření.

Skladujte při teplotě od 0 do 5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.


Vhodné pro: studenou kuchyni, např. jako šťavnatý a chutný základ na chlebíček


Trvanlivost: 2 měsíce od data expedice


Ocenění, certifikáty:

Ocenění, certifikátyOcenění, certifikáty

Výrobce: Josef Sklenář, Biofarma Sasov, Sasov 32, 586 01 Jihlava



 




Čtěte na webu:
První česká ekojatka pro porážku biovepřů
 
© 2009; Biofarma Sasov - Josef Sklenář, Sasov 2, 58601, Jihlava, info@biofarma.cz
webdesign & publikační systém Toolkit - Econnect